Programe de Licență

Program de licență cu prezență în campus

Academia de Studii Economice din București a început reorganizarea studiilor în sistemul 3 ani (economist licențiat – 180 puncte credit), începând cu anul universitar 2005/2006, în conformitate cu obiectivele procesului Bologna.

.

De ce să ne alegi pe noi?

Componente integrate administrării afacerilor, activitățile comerciale reclamă o pregătire tot mai complexă. Ușurința cu care absolvenții Facultătii de Business și Turism sunt absorbiti de piața forței de muncă constituie o recunoaștere a utilității si calității procesului educațional, rafinat în peste o jumătate de secol de experiență.

Cultivarea spiritului întreprinzător, a inițiativei și creativității, cunoașterea mărfurilor și serviciilor ca obiect al afacerilor, evaluarea calității acestora, formarea deprinderilor eficiente de comunicare, sunt doar cateva dintre competențele și abilitățile dezvoltate studenților, încă din primul ciclu (de trei ani) al studiilor de licență.

Un plan de învățământ modern, continând discipline actuale și deosebit de atractive prin structura și conținutul lor preponderent aplicativ, șansa de a obține burse de studii în străinătate sunt realități ce explică interesul deosebit al candidatilor pentru Facultatea de Business si Turism.

Tematica lucrărilor de licență 2020 -2021

Facultatea de Business și Turism