Programe de licenta

Licență I – III cu prezență în campus

Academia de Studii Economice din București a început reorganizarea studiilor în sistemul 3 ani (economist licențiat – 180 puncte credit), începând cu anul universitar 2005/2006, în conformitate cu obiectivele procesului Bologna.

  • Facultatea de Business și Turism

Componente integrate administrării afacerilor, activitățile comerciale reclamă o pregătire tot mai complexă. Ușurința cu care absolvenții Facultătii de Comerș sunt absorbiti de piața forței de muncă constituie o recunoaștere a utilității si calității procesului educațional, rafinat în peste o jumătate de secol de experiență. Cultivarea spiritului întreprinzător, a inițiativei și creativității, cunoașterea mărfurilor și serviciilor ca obiect al afacerilor, evaluarea calității acestora, formarea deprinderilor eficiente de comunicare, sunt doar cateva dintre competențele și abilitățile dezvoltate studenților, încă din primul ciclu (de trei ani) al studiilor de licență. Un plan de învățământ modern, continând discipline actuale și deosebit de atractive prin structura și conținutul lor preponderent aplicativ, șansa de a obține burse de studii în străinătate sunt realități ce explică interesul deosebit al candidatilor pentru Facultatea de Business si Turism.

Domeniul de licenta: 

Administrarea afacerilor
http://www.bt.ase.ro/

Licenta I – III Invatamant la distanta

Tendinta de modernizare, specifica actualei societati informationale, a patruns in mod firesc si in procesul de educatie si instruire al Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Pentru a veni in intampinarea celor care doresc sa se specializeze in domeniul economic, precum si pentru a oferi o alternativa la invatamantul clasic, Academia de Studii Economice din Bucuresti ofera programe de pregatire pentru licenta prin Invatamantul la Distanta (ID).

Acesta reprezinta o forma flexibila de organizare a activitatii didactice, conceputa pentru nevoile celor care doresc sa invete fara a-si intrerupe activitatea profesionala.

Specificitatea acestei forme de invatamant se releva prin conceptia modulara, ritmul si locul de invatare, metodologia invatarii si sistemul de asigurare a calitatii. Invatamantul la distanta este structurat pe noua facultati, asemanatoare celor de la invatamantul cu prezenta in campus.

Cadrul organizatoric pentru sustinerea logistica si informationala a formei de invatamant la distanta este asigurat prin departamentul ID.