Comunitatea academică a Universități „Aurel Vlaicu” din Arad a primit, în rândurile ei, pe unul dintre cei mai reputați economiști ai mediului academic: profesorul universitar emerit dr. Vasile Dinu, cadru didactic al Facultății de Business și Turism, din cadrul Academia de Studii Economice din București.
Recunoscut pentru contribuția la dezvoltarea învățământului academic și pentru rolul său în dezvoltarea revistei „Amfiteatru Economic”, cea mai importantă revistă de economie din țară, indexată și cotată în Web of Science, profesorul Vasile Dinu s-a afirmat atât ca un reputat specialist în domeniul economic cât și ca un excelent pedagog și susținător al tinerilor cercetători.

Prof. univ. dr. Dinu Vasile – Photo credit Universitatea Aurel-Vlaicu AradCeremonia de acordare a distincției Doctor Honoris Causa a avut loc miercuri, 8 februarie, la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad. Au fost prezenți membri ai Senatului UAV, profesori, studenți și invitați de la universități de prestigiu din țară, echipa redacțională a revistei „Amfiteatru Economic”.

Photo credit – Universitatea Aurel Vlaicu, Arad

Apaiții în mass-media:

Arad24.net – vezi AICI știrea
TV Arad – vezi AICI video
Vezi AICI imagini de la festivitate