Facultății de Business și Turism i-au fost repartizate 14 locuri pentru studenții care doresc să participe la Taberele Studențești din acest an.

Vezi AICI repartiția locurilor pe facultăți.

Vezi AICI calendarul selecției

Vezi AICI Nota de repartitie tabere studentesti 2023

Vezi AICI metologia pentru organizarea taberelor studețești (publicată în Monitorul Oficial)

Click AICI pentru a descărca Anexa nr. 4 la metodologie

Click AICI pentru a consulta Grila de punctaj utilizată pentru ierarhizarea studenților

Mai jos este mesajul din partea Senatului Studenților:

Studenții ASE București care doresc ocuparea unui loc gratuit în cadrul Programului Național „Tabere Studențești” 2023 trebuie să completeze cererea-tip și să o depună la secretariatul facultății sau să o transmită la cereretabere@gmail.com, în perioada 24 mai – 14 iunie 2023 (până la ora 16:00).

Conform art. 4 al Metodologiei, beneficiarii de locuri gratuite în taberele studențești ce se vor desfășura în perioada vacanței de vară 2023 sunt studenții înmatriculați la forma de învățământ cu frecvență, din ciclurile licență, masterat și doctorat, integraliști (care au promovat toate disciplinele de studiu din anul universitar 2021/2022 respectiv, pentru studenții din anul I, care au promovat toate disciplinele de studiu din semestrul I al anului universitar curent 2022/2023), în vârstă de până la 35 de ani. În cazul studenților reprezentând cazuri sociale, ierarhizarea se va face pe baza criteriilor sociale, neaplicându-se criteriul student-integralist.

Puteți transmite orice întrebare, nelămurire, problemă legată de repartizarea locurilor de tabără la cereretabere@gmail.com.