ARILOG – Asociația Română de Logistică, organizează în perioada 16 – 25 august 2022, Școala de Vară ARILOG, un proiect dedicat studenților care vor să aprofundeze noțiuni teoretice și practice în domeniul operațiunilor de logistică și supply chain.

Scopul acestui proiect este construit pe două direcții:

  • Conectarea studenților cu realitatea mediului de business din logistică și
  • Furnizarea unor cunoștințe aprofundate asupra tuturor activităților și tehnologiilor care formează procesele zilnice de logistică.

    Programul Școlii de vară ARILOG se va desfășura în perioada 16 – 25 august 2022, în intervalul orar 10.00 –16.00, la Clubhouse CTPark – A1, Km. 23, Bolintin Deal.

Transportul până la locul de desfășurare și înapoi în oraș precum și mesele sunt asigurate.

Locuri disponibile: 25
Sunt bineveniți studenți atât de la facultățile cu profil economic, cât și cei de la facultățile cu profil tehnic. Nu este obligatoriu ca studenții să fi urmat cursuri de specialitate pe durata studiilor universitare.
Perioada de înscriere: 18 iulie – 11 august 2022.
Înscrierile se pot face prin transmiterea unui e-mail pe adresa office@arilog.ro prin care studenții interesați trebuie să își motiveze interesul pentru cursurile școlii de vara ARILOG. Confirmarea înscrierilor se va face în maximum două zile lucrătoare.

Mai multe detalii legate de Școla de vară ARILOG se pot consulta AICI.