Astăzi, 26 noiembrie, începând cu ora 19:30, Masteratul de Geopolitică și Afaceri va fi onorat de prezența uneia dintre cele mai comprehensive minți care a absolvit programul, în persoana dr. Cosmin Dugan, un veteran am putea spune (promoția 2007-2009) și doctor „la pătrat”: doctor (medic primar în geriatrie si gerontologie) și doctor în intelligence (informații), cu o teză interdisciplinară, extrem de practică: aplicații ale neuroaugmentării în securitatea aeroportuară. Sunteți invitații noștri!

Preambul:
Despre medicină și geopolitică: „Educația nu servește ca să te transforme într-o piesă de schimb pe piața muncii. Te formează ca om, cetățean, te învață să vezi lumea și să îți descoperi și depășești limitele aparente…”
Despre COVID-19 și conspirații: „Unii cred că un virus este un construct în cadrul unui discurs postmodern polilogic, în care toți au dreptate. Virusul ca manifestare biologică este relativ și nesemnificativ în raport cu opiniile pe care le generează, care reprezintă adevărata manifestare în plan social. Dacă ne imaginăm că nu există, epidemia va înceta. Oare?”
(dr. Cosmin Dugan)
Din mijlocul unui vârtej asurzitor de zgomot informațional, redundant, manipulator și conspiraționist, avem nevoie să redăm cuvântul profesioniștilor, cu respect față de profesie și cu filtre „old school”.
Vă așteptăm!

Link eveniment https://ase.zoom.us/j/6861206302