Înscrieri până pe 9 noiembrie 2021

Ești student ASE și te interesează să devii antreprenor?
Ești deja antreprenor, dar vrei să îți îmbogățești cunoștințele în domeniu?
Intenționezi să te lansezi în afaceri dar nu știi de unde să începi?

Înscrie-te la cea de-a V-a ediție a concursului de idei de afaceri „GoBiz” organizat de Societatea Antreprenorială Studențească (SAS) a Academiei de Studii Economice din București și poți obține premii în bani și o participare gratuită la BootCamp-ul de antreprenoriat.

Vei beneficia de traininguri facilitate de antreprenori de succes, cu care vei putea discuta despre ideea ta de afaceri și cum să o poți transforma în realitate.

Ce trebuie să faci?

Înscrie-te AICI până cel târziu pe 9 noiembrie 2021 ora 23:59, prezentând succint ideea ta de afacere sub forma unui PowerPoint/PDF de 4 slide-uri (Template prezentare) sau a unui video de maxim 3 minute (la alegere una dintre aceste variante). Prezentare ppt/pdf sau înregistrarea video o vei folosi la pitch. Astfel în 4 minute îți prezinți idea de afacere în fața unui juriu format din antreprenori în perioada 15 – 18 noiembrie 2021 (data exactă și oră comunicată ulterior participanților) și poți fi unul dintre cei 40 de câștigători. În această etapă fiecare căștigător/echipă câștigătoare primește un premiu de 400 lei.

Poți participa individual sau în echipă alături de alți 1-2 colegi cu care ai dori să îți deschizi afacerea.

Poți obține:

  • Premii in bani (Etapa I: 40 premii x 400 lei, Etapa II: premii în valoare de 8000 lei)
  • O participare gratuită la Bootcamp-ul de antreprenoriat (27 noiembrie – 30 noiembrie 2021): interacțiune directă cu antreprenori, feedback concret asupra ideii tale de afaceri;
  • Program de mentorat pentru tine și incubare pentru ideea ta de afacere;
  • Spațiu de lucru în clădirea ASE din Str. Occidentului, nr. 7.

Secțiuni

  1. Idee de afacere
  2. Firmă existentă

Etapele concursului și date de reținut

După ce înscrierile se vor închide, urmează cele două etape ale concursului „GoBiz”:

  1. Concursul de pitch-uri (în perioada 15-18 noiembrie 2021, prezentări online): Vei avea patru minute la dispoziție să îți prezinți ideea de afacere în fața unui juriu compus din antreprenori, utilizând prezentarea ppt sau video încărcată în etapa de înscriere. Urmează trei minute de întrebări și răspunsuri. În aceste șapte minute cumulate trebuie să convingi juriul că ideea ta are potențial și că merită selectată pentru etapa următoare a concursului, și anume Bootcamp.
  2. Bootcamp-ul de antreprenoriat (27 noiembrie – 30 noiembrie 2021): Cele mai bune 20 idei de afaceri în urma concursului de pitch-uri GoBiz câștigă o participare gratuită la bootcamp-ul de antreprenoriat de patru zile. În bootcamp vei lucra aplicat pe ideea ta de afacere alături de antreprenori consacrați, traineri de soft-skills și alți specialiști în domeniu, astfel încât ideea ta să prindă contur și să se apropie și mai mult de piață. Vom lua ideea de la stadiul în care se află și vom lucra la ea pentru a o concretiza într-un plan de afaceri viabil care să te aducă mai aproape de a deveni antreprenor.
  3. Program de mentorat (prima jumătate a anului 2022): Specialiștii din bootcamp-ul de la Predeal vor face o evaluare a muncii depuse în cele patru zile, iar cele trei idei cu cea mai promițătoare creștere vor intra într-un program de mentorat de șase luni. Alături de antreprenori vei lucra și mai intens pentru punerea pe roate a afacerii tale.