BT TTR 2023 Noiembrie

În perioada 9-12 noiembrie 2023, s-a desfăşurat, la ROMEXPO, ediția de toamnă a Târgului de Turism al României. Departamentul de Turism şi Geografie din Facultatea de Business şi Turism a Academiei de Studii Economice din Bucureşti a fost prezent și la această ediție, atât cu un stand în care se promovează programele de licenţă şi masterat ale facultăţii, cât şi cu un eveniment dedicat studenților noștri.

Vineri, 10 noiembrie 2023, în intervalul orar 12:00-14:00, la sala Virgil Madgearu din Pavilionul B3 al ROMEXPO, s-a desfășurat evenimentul cu tema „Turismul familial”, coordonatorii și moderatorii acestui eveniment fiind doamna decan, prof. univ. dr. Gabriela Țigu și domnul conf. univ. dr. Mihail Ovidiu Tănase. Organizatorii evenimentului au fost membrii Departamentului Turism și Geografie din Facultatea de Business și Turism a Academiei de Studii Economice din București în colaborare cu Incoming Romania, ASFANU – Asociația Familiilor Numeroase, Clubul Presei de Turism și FIJET și cu o numeroasă participare atât a studenților cât și a mediului de afaceri din domeniul ospitalității.

În continuarea acestui eveniment, în perioada 13-14 noiembrie 2023, studenții Facultății de Business și Turism au avut oportunitatea de a vizita hoteluri de top din București, unde au fost primiți și ghidați în tainele hotelăriei de către reprezentanții mediului de afaceri din domeniu.