Păstrând tradiția de întâmpinare călduroasă în rândul economiștilor a noii generații de boboci, Academia de Studii Economice din București a organizat primul eveniment oficial de marcare a începutului de drum în calitate de student ASE.

Astfel, bobocii Facultății de Business și Turism, alături de participanții curioși ai altor 10 facultăți, au avut ocazia să cunoască și latura jovială a vieții de student.

Mai mult, 2023 este anul care a marcat una dintre cele mai mari implicări, atât în rândul studenților cât și al cadrelor didactice, înregistrând un total de peste 2700 de participanți.

Bobocii au avut oportunitatea de a-și evidenția talentele și de a lega noi prietenii, creând alături de susținătorii lor o experiență de neuitat. În rândul probelor propuse celor 11 perechi de candidați s-au putut regăsi: dansul, defilarea și proba de talente. Concursul a constituit o reală provocare pentru participanți, ținând cont că fiecare pereche a fost reprezentanta facultății în care își urmează studiile.

În tonul tematicii Gangster Glam, atmosfera incendiară de la Berăria H a fost întreținută de artiști precum: Puya și YNY Sebi.

Iată unul dintre cele mai frumoase momente ale serii: