O zi de lucru împreună cu studenții Facultății de Business și Turism la Institutul Culinar Disciples Escoffier!
Studenții din anul III de licență și masterat (AAT), împreună cu Prof. univ. dr. Mihai Tănase, începând cu ora 9.00 au trecut prin toate etapele (pregătire preliminară, preparare termică, montare la farfurie și ……degustare!) pregătirii celor 3 preparate:
1. Piept de rață cu cartofi duchesse și reducție de fructe roșii;
2. Parmentier de canard cu scramble de ierburi aromatice și sos cremos de Dijon;
3. Flan Parisien
Ca orice echipă bine organizată, au încheiat ziua pregătind bucătăria pentru o nouă zi de lucru.
Mulțumim gazdelor noastre: dl. Ștefan Oprea – fondator al Institutului Culinar Disciples Escoffier și dl. Marius Badiu – maestru bucătar care ne-a asistat pe parcursul zilei de lucru și ne-a împărtășit o serie de secrete ale gastronomiei franceze.