Cariera in marketing digital!? Acum este cel mai bun moment deoarece agentia SEO Cupcake cauta specialisti in marketing digital, avem 6 posturi disponibile (3 specialisti SEO si 3 specialisti PPC).

Daca inca nu stii ce inseamna SEO sau PPC, afla ca pentru a putea practica aceste 2 meserii trebuie sa ai urmatoarele abilitati: abilitati tehnice (nu, nu programare, insa trebuie sa ai o abordare orientata spre logica), abilitati creative (nu trebuie sa stii sa scrii articole frumoase, insa trebuie sa aplici creatia combinata cu tactica) si abilitati analitice (trebuie sa stii sa interpretezi indicatori la nivel de YOY si MOM).

Nu este nevoie sa ai experienta, dorim sa marim echipa cu persoane care ne impartasesc aceleasi valori si viziuni, deci primul pas este sa ne intalnim intr-un videocall si ne cunoastem ecosistemele de ambele parti.

Jobul este Full-time si presupune o forma hybrida de angajare (40% WFH si 60% WFO, insa mai putem lucra aici) si poti aplica chiar daca esti Junior-Level.

Descopera echipa noastra aici si daca vrei sa ne auzim te invitam sa te programezi la un interviu de 30 minute prin videocall: Poti alege tu ora si ziua direct de aici: https://calendly.com/seocupcake/videocall-60-minute