Vrei să îți începi cariera sau îți dorești un job care să îți lase timp și pentru hobby? Te așteptăm în echipa McDonald’s!

Ai oportunități diverse în cadrul echipei:

  • Crew – lucrător comercial

Eşti o persoană energică, dornică să accepte noi provocări și care vrea să lucreze alături de o echipă dinamică? Eşti încă student şi doreşti să acumulezi experienţă profesională? Aplică pentru poziţia de Crew Member și hai să-i cunoști pe toți colegii cărora jobul la McDonald’s li se potrivește!

  • Barista McCafé

Ești productiv dimineața, iar aroma unică de cafea îți oferă energia necesară pentru a te bucura de fiecare moment al zilei?
Atunci aplică pentru poziția de Barista la McCafé și beneficiază de un program complet de pregătire profesională, o atmosferă plăcută întreținută de colegi dinamici și multe alte avantaje.

  • Guest Experience Leader

La McDonald’s, experiența pozitivă a vizitatorilor este prioritară. Dacă îți place să interacționezi constant cu oamenii din jurul tău, atunci aplică pentru poziția de Guest Experience Leader (GEL).

  • Manager Trainee

Oportunitățile de carieră nu lipsesc de la McDonald’s, iar poziția de Manager Trainee îți poate oferi o mulțime de beneficii cu ajutorul cărora vei urca în ierarhia liderilor de echipă. Dacă ți-ar plăcea să coordonezi un grup de oameni plini de energie, atunci locul tău e, cu siguranță, aici!

Aplică aici pentru poziția potrivită ție și alătură-te unei echipe dinamice și pline de energie!