Ai o idee de business sau de proiect pe care o ții în sertar de mult timp? A venit momentul să o scoți la lumină. Miercuri, 21 iulie 2021, ora 10:00, vino să îți prezinți ideea în fața unui grup de oameni cu același spirit întreprinzător ca și al tău și în fața unui antreprenor cu experiență care este acolo să te îndrume.Ce se va întâmpla în cadrul seminarului?
– Vei avea aproximativ 3-4 minute să îți prezinți ideea în fața grupului;
– Vei primi feedback legat de ideea ta din partea grupului și a moderatorului;
– Se vor face analize aplicate pe fiecare idee;
– Vei avea posibilitatea de continua într-un program de mentorat, unde vei găsi oameni gata să te ajute la orice pas, să îți dea curaj și sfaturi pentru a începe dezvoltarea business-ului, sau a proiectului tău.

Dacă ideea ta este una măreță, te vom ajuta să găsești persoane care să te susțină. Îi așteptăm și pe cei care nu și-au găsit încă ideea, dar au dorința de a începe un nou proiect business.

Aceesul este gratuit. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de înscriere. (https://forms.gle/NjX7M4xYGrP51VFh8)

Locație: Education Point, Strada Mendeleev nr. 7-15, București

Ține cont, totuși, că locurile sunt limitate. Însă, pentru cei care nu mai prind loc acum, se vor organiza sesiuni ulterior.

P.S. Ideea ta este în siguranță cu noi. Fiecare participant va semna un contract de confidențialitate.

Moderator: Oana Voicu – General Manager Creative Ideas PR & Marketing, fondator ONG Creative Education

Organizatori: Creative Education și EdPost