Suntem încântați să vă aducem la cunoștință lansarea unui nou apel pentru participarea la Programul de mobilitate DUO-Coreea 2024, dezvoltat în cadrul platformei de cooperare Asia-Europa (ASEM).

Scopul programului DUO-Coreea este de a promova schimburile de studenți între Republica Coreea și țările europene, membre ale formatului Asia-Europa (ASEM), pe o bază echilibrată și permanentă.

Aceste schimburi se desfășoară pe baza acordurilor sau intenției de a încheia un acord de cooperare academică între o instituție de învățământ superior din Republica Coreea și o instituție similară dintr-o țară europeană.

În cadrul programului DUO-Coreea, studenții din instituțiile de învățământ superior din Europa au oportunitatea de a beneficia de sprijin financiar pentru a studia în Republica Coreea.

Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este 20 mai 2024.

Pentru detalii despre Programul DUO-Coreea 2024, inclusiv criteriile de eligibilitate și informații despre depunerea candidaturilor, vă rugăm să accesați link-urile de mai jos:

Informații generale     

Documente utile

Mai multe informații despre program pot fi găsite și aici, iar întrebările suplimentare pot fi adresate prin email la adresa admin2@asemduo.org.

Mult succes!