BT TTR 2023 Noiembrie

În perioada 15-18 februarie 2024, s-a desfăşurat, la ROMEXPO, ediția de primăvară a Târgului de Turism al României. Departamentul de Turism şi Geografie din Facultatea de Business şi Turism a Academiei de Studii Economice din Bucureşti a fost prezent și la această ediție, atât cu un stand în care se promovează programele de licenţă şi masterat ale facultăţii cât şi cu un eveniment dedicat studenților noștri.

În standul Facultății de Business și Turism din cadrul Academiei de Studii Economice din București, aflat în Pavilionul B2 al ROMEXPO, a fost expusă oferta educațională a facultății, standul fiind organizat și coordonat de cadrele didactice și de cercetare din Departamentul Turism și Geografie (lect. univ. dr. Daniel Bulin, asistent de cercetare dr. Oana Diana Curteanu , lect univ dr Alexandru Gavriș, lect univ dr Georgică Gheorghe), cu aportul studenților participanți la târg.

Joi, 15 februarie 2024, în intervalul orar 14,00-16,00, la sala Virgil Madgearu din Pavilionul B3 al ROMEXPO, s-a desfășurat evenimentul cu tema „Oferta destinațiilor turistice. Destinațiile FIJET România, un exemplu de bune practici”, coordonatorii și moderatorii acestui eveniment fiind doamna decan, prof. univ. dr. Gabriela Țigu și domnul Ștefan Baciu, președintele FIJET România. Organizatorii evenimentului au fost membrii Departamentului Turism și Geografie din Facultatea de Business și Turism a Academiei de Studii Economice din București în colaborare cu membrii FIJET România cu o numeroasă participare a studenților, a jurnaliștilor de turism și a mediului de afaceri din domeniul ospitalității.