Cu ocazia International Knowledge Fair ASE 2021 Biroul Erasmus+ organizează 2 evenimente de promovare a mobilităților Erasmus+ de studiu și practică adresate studenților, pe care vă rugăm să le diseminați în rândul acestora. 
1. Sesiune de informare asupra programului de mobilități Erasmus+ (în limba română) marți, 23 noiembrie de la ora 13. Va include prezentarea tehnică realizată de echipa noastră atât a oportunităților de studiu cât și celor de practică, prezentarea activității și programelor prietenilor noștri de la AIESEC și ESN ASE-CMP Bucharest  cât și testimoniale ale studenților care au beneficiat în trecut dar și care se află chiar în acest semestru în mobilități.

Sesiune de informare Erasmus.png

2. Pentru că Polonia se află în topul țărilor alese de studenții noștri în materie de mobilități: A IV-a ediție Erasmus+ Building Bridges-Poland (în limba engleză) miercuri, 24 noiembrie de la ora 12. În cadrul EBB partenerii noștri și studenți incoming (aflați în acest semestru în mobilitate la noi în ASE) de la universități din Polonia vor prezenta mediul academic și cultural polonez. De asemenea, studenți ce au finalizat mobilități dar și care se află chiar în acest semestru la una dintre universitățile din Polonia vor împărtăși experiența lor. La finalul întâlnirii am pregătit și un Kahoot cu întrebări din prezentările speakerilor, iar primii trei studenți clasați în urma acestui quiz vor primii premii atractive din partea noastră.

EBB Poland.jpg