Ești student ASE și te interesează să devii antreprenor? Ești deja antreprenor, dar vrei să îți îmbogățești cunoștințele în domeniu? Intenționezi să te lansezi în afaceri dar nu știi de unde să începi?

Înscrie-te la cea de-a VI-a ediție a concursului de idei de afaceri „GoBiz” organizat de Societatea Antreprenorială Studențească (SAS) a Academiei de Studii Economice din București și poți obține premii în bani și o participare gratuită la BootCamp-ul de antreprenoriat.

Vei beneficia de traininguri facilitate de antreprenori de succes, cu care vei putea discuta despre ideea ta de afaceri și cum să o poți transforma în realitate.

Ce trebuie să faci?

Înscrie-te (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScipGS-z-SDpdodwl0QR-0Ryuw5dwtsGQO9e8SN3ouTLNx2Ag/viewform) până cel târziu pe 21 octombrie 2022 ora 23:59, prezentând succint ideea ta de afacere sub forma unui PowerPoint/PDF de 4 slide-uri (https://docs.google.com/presentation/d/1cz47RycftVvaUCLfJPVbV-hY8PrJNFqW/export?format=ppt) sau a unui video de maxim 3 minute (la alegere una dintre aceste variante). 

Prezentare ppt/pdf sau înregistrarea video o vei folosi la pitch. Astfel în 4 minute îți prezinți idea de afacere în fața unui juriu format din antreprenori în perioada 27- 28 octombrie 2022 (data exactă și oră comunicată ulterior participanților) și poți fi unul dintre cei 30 de câștigători. În această etapă fiecare căștigător/echipă câștigătoare primește un premiu de 400 lei.

Poți participa individual sau în echipă alături de alți 1-2 colegi cu care ai dori să îți deschizi afacerea.

Poți obține:

  • Premii in bani (Etapa I: 30 premii x 400 lei, Etapa II: premii în valoare de 6000 lei)
  • Participarea gratuită la Bootcamp-ul de antreprenoriat (3 noiembrie – 6 noiembrie 2022): interacțiune directă cu antreprenori, feedback concret asupra ideii tale de afaceri;
  • Program de mentorat pentru tine și incubare pentru ideea ta de afacere;
  • Spațiu de lucru în clădirea ASE din Str. Occidentului, nr. 7.
  • Posibilitatea finanțării unei deplasări externe de scurtă durată în scop networking în antreprenoriat.

Mai multe detalii pe: https://antreprenor.ase.ro/index.php/concursul-de-idei-de-afaceri-gobiz/