Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR) în parteneriat cu Academia de Studii Economice din București (ASE) implementează în perioada ianuarie 2022 – decembrie 2023 proiectul Startup Ingenium, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Cod My SMIS – 141114, proiect cu o valoare totală de 9.681.623,31 lei (din care 9.661.301 lei finanțare nerambursabilă).

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă încurajarea antreprenoriatului și a ocupării în rândul studenților prin susținerea înființării de întreprinderi care activează în sectoare economice cu potențial competitiv.

Grupul țintă vizat de proiect include și un număr de 250 de studenți din cadrul ASE București, studenți din ciclul licență, masterat sau doctorat. Studenții care se vor înscrie în grupul țintă al proiectului și vor finaliza cursurile de formare antreprenorială vor primi o subvenție de 200 lei și certificate recunoscute la nivel național.

În cadrul proiectului vor fi organizate cursuri de formare profesională, stagii de practică și mentorat și 26 persoane care vor participa în cadrul unui concurs de idei de afaceri vor obține finanțări cuprinse între 40.000 euro și 60.000 euro (primele 13 planuri de afaceri care propun 2 locuri de muncă vor obține 40.000 euro și primele 13 planuri de afaceri care propun 3 locuri de muncă vor obține 60.000 euro).

Dacă ești interesat, te așteptăm să te înscrii la următorul link:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe8EUbLRdUWIqXDK6aEv0ersAflfrzF2uQ89oOf8-mV8bcMLg/viewform?usp=sf_link

Date de contact:
Coordonator proiect: CIPRIAN POPESCU, CNIPMMR, email: ciprian.popescu@smeprojects.ro
Responsabili în cadrul ASE București, repartizați pe facultăți:- BT, CSIE, BBS: Robert BUMBAC, e-mail: robert.bumbac@com.ase.ro– MAN, AMP, EAM: Ciprian NICOLESCU, e-mail: ciprian.nicolescu@man.ase.ro
– REI, MRK, FABIZ: Luminița NICOLESCU, e-mail: luminita.nicolescu@rei.ase.ro
– FABBV, CIG, ETA, Drept: Radu CIOBANU, e-mail: radu.ciobanu@fin.ase.ro