Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a lansat ”Money is Funny”, un concurs dedicat celor cu spirit de antreprenor, cu vârsta peste 18 ani, care au idei de business inovative ce pot fi vândute în sistem franciză. Concursul se desfășoară în perioada 3 februarie – 1 iulie 2021.

Concursul ”Money is Funny” își dorește să îi încurajeze pe cei care au deja o idee de business, dar nu și-au găsit motivația să o pună pe hârtie, să încerce să investească timp, pentru a începe să o valorifice. Să facă următorul pas și să își testeze potențialul în domeniul afacerilor!

La concurs pot participa persoane din România, dar și din Diaspora, care vor să lanseze un business și au o idee de afacere ingenioasă și curajoasă.

Premiile concursului ”Money is Funny” sunt:

Premiul I – 30.000 lei

Premiul II – 20.000 lei

Premiul III – 10.000 lei

Aplicațiile vor fi transmise, până pe 1 iulie 2020, prin intermediul formularului de înregistrare aflat pe site-ul www.fundatiadanvoiculescu.ro.

Fiecare participant se va putea înscrie cu o singură idee de afacere, iar câștigătorii vor fi aleși pe baza următoarelor criterii de selecție: eligibilitatea proiectului, originalitatea ideilor și a abordării, aplicabilitatea ideii de afacere în viața reală.

Comisia de evaluare va fi alcătuită din experți din domeniul antreprenorial, academic și economic.

Partener media: