Ești la început de cariera? Încearcă programul Auchan Trainee!

Programul Auchan Trainee este un parcurs complex de integrare, formare și dezvoltare profesională intensiva pentru meserii importante din organizatia noastra. Timp de 9 luni ai ocazia sa descoperi compania, principalele departamente și procese organizationale, sa aprofundezi o arie funcțională și să te pregatesti pentru a ocupă un rol de entry-level într-unul din departamentele noastre din Serviciile Centrale Auchan România.

Beneficii:

Pe parcursul derulării programului Auchan Trainee :

– vei fi plătit/a cu un salariu competitiv, plus tichete de masa,

– vei beneficia de program flexibil, cu variante de lucru part-time 6 ore pe zi sau full-time 8, in sistem hibrid office/work from home si de multe oportunități de învățare, formare și dezvoltare.

Profilul cautat:

  • Studii superioare finalizate sau masterand
  •  Limba engleza nivel avansat, franceza este un plus
  •  Cunoașterea pachetului Microsoft Office
  •  Deschidere și usurinta in evitarea utilizarii platformelor și instrumentelor digitale
  •  Capacitate de autoinvatare și proactivitate
  •  Pasiune pentru domeniul în care dorești sa iti dezvolti cariera
  •  Curaj, autonomie, initiativa, dorința de a contribui cu idei noi
  •  Ambitie, dorința de a performa și de a aduce rezultate
  •  Spirit pozitiv și optimism

Descriere program trainee

În cadrul Programului, primele noastre așteptări sunt legate de viteza cu care vei asimila cunoștințele și abilitățile necesare viitorului tău rol in organizatia noastra. Acest lucru înseamnă multă seriozitate, punctualitate și implicare din partea ta.

Vei avea de studiat materiale, de aprofundat utilizarea instrumentelor de lucru și de livrat sarcinile delegate de către managerul tau direct.

Apoi, pe masura ce iti castigi autonomia, așteptam contribuțiile tale de idei și acțiuni pe subiectele în care vei fi direct implicat/a. Depinde doar de tine cat de repede vei avansa!

După fiecare etapă a programului vei trece printr-o evaluare, iar la finalul celor 9 luni, vom discuta și vom alege locul potrivit pentru tine in echipa noastra.

Descrierea companiei

Auchan Retail este o companie de familie cu o prezență internațională, o companie umană și îndrăzneață. Un comerciant care se schimbă într-o lume aflată în schimbare și care vine în întâmpinarea consumatorilor tot mai interesați de starea lor de bine – Auchan are ambiția de a le schimba viața.

Pentru că Auchan Retail nu este doar un distribuitor, ci un comerciant care își selectează produsele și furnizorii, care își cunoaște clienții. Un comerciant care îmbină avantajele digitalului cu cele ale magazinelor fizice pentru a propune clienților săi o experiență personalizată. Un comerciant care își transformă spațiile în zone de viață și de cumpărături, de petrecere a timpului liber în mod plăcut.

Auchan Retail este preocupat atât de clienții cât și de angajaţii şi partenerii săi, acordându-le prioritate, în toate proiectele sale.

Succesul nostru l-am realizat cu oameni ca tine: motivați, implicați, responsabili și ambițioși. Dacă îți doreșți să activezi într-un mediu de lucru civilizat și colegial, cu numeroase posibilități de împlinire profesională, trimite CV-ul pe site-ul www.auchan.ro, secțiunea Carieră.

Informații privind Protecția Datelor cu Caracter Personal le regășiți accesând link-ul: https://cariere.auchan.ro/Account/Register#, Termenii și condițiile.