Pe 8 și 14 mai 2024 vă invităm să participați la Atelierele de orientare profesională Franco-Jobs organizate de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Franceză în România (CCIFER) în colaborare cu Facultatea de Business și Turism, ASE București.

I. 8 mai 2024, interval orar 16h30-18h00, Universitatea Româno-Americană, Amfiteatrul 1

Invitați

  • Eugenia DEACONU– Legal, Compliance & Public Affairs Director, compania Pluxee

Eugenia Deaconu are o vastă experiență profesională, dobândită în mediul privat (20 de ani în cadrul companiei Pluxee), dar și în mediul instituțional și neguvernamental din România. Eugenia este absolventă de drept și științe politice la Universitatea din București și a unui program de master în drept la Academia de Studii Economice.

  • Oana GHEORGHIU – Vicepreședinte Asociația Dăruiește Viață

După ce a condus operațiunile unei companii franțuzești în România, Oana a hotărât să se dedice full-time implicării sociale și a fondat, alături de Carmen Uscatu, asociația Dăruiește Viață. Totul a început de la o solicitare de ajutor pe care a primit-o pe mail. De atunci lucrează alături de echipa Asociației pentru a oferi o șansă în plus bolnavilor de cancer din țară. Totodată se implică activ în responsabilizarea românilor privind deciziile care le influențează viitorul.

Pentru a vă rezerva un loc în cadrul atelierului, vă rugăm să completați formularul de înscriere următor: Formular înscriere atelier.

II. 14 mai 2024, interval orar 16h30-18h00, Universitatea Româno-Americană, sala 111

 Mai multe detalii privind atelierul din 14 mai vor fi oferite în apropierea evenimentului.