Vineri, 27 septembrie, Facultatea de Business și Turism va participa la „Noaptea Cercetătorilor Europeni 2024”, un eveniment de amploare organizat la Casa Filipescu-Cesianu, pe Calea Victoriei nr. 151, în București.

Tema propusă de facultate pentru acest an, „VR și destinațiile turistice din România”, invită participanții să exploreze o nouă dimensiune a turismului, utilizând tehnologia de realitate virtuală (VR).

Vizitatorii vor avea ocazia să descopere destinații surpriză, printr-o experiență interactivă și imersivă, standul facultății fiind accesibil publicului între orele 16:00 și 21:00. Activitatea nu urmează un program fix, astfel încât vizitatorii se pot bucura de demonstrații VR pe tot parcursul evenimentului.

Participarea este gratuită și deschisă oricui este interesat să descopere cum tehnologia modernă poate transforma modul în care percepem destinațiile turistice. Evenimentul reprezintă o oportunitate excelentă pentru publicul larg de a interacționa direct cu inovațiile tehnologice aplicate în turism și de a înțelege mai bine potențialul acestora pentru viitorul industriei.

Facultatea de Business și Turism îi așteaptă pe toți cei curioși să participe la această experiență unică, combinând tehnologia cu explorarea culturală.