Testimoniale

Pavelescu Nicole - sef promotie 2020 - Licenta (RO)

Atunci când îți dorești să obții sau să faci ceva anume, nu motivația, ci disciplina va reprezenta fundația succesul tău. Motivul? Este simplu: motivația pe termen lung va suporta diferite fluctuații din cauza a ,,n” factori ce inevitabil vor surveni pe parcursul traseului. La pol opus, odată adoptată o disciplină riguroasă, aceasta niciodată nu va înceta din a oferi ambiției și perseverenței un mediu optim pentru a acționa. Aceasta este viziunea mea asupra modului de abordare pe care ar trebui să ni-l însușim cu toții pentru a ieși din banal, pentru a ne diferenția unii față de alții. Sunt mândră să afirm faptul că sunt șefă de promoție, iar sentimentul de satisfacție pe care l-am simțit în momentul în care am aflat această veste nu poate fi convertit în simple cuvinte.
Mulțumesc facultății de Business și Turism pentru faptul că a contribuit într-o mare măsură la șlefuirea personalității mele, ceea ce m-a ajutat foarte mult și pe plan profesional, dar și pentru că mi-a oferit o imagine de ansamblu asupra viitorului meu.

Ion Raisa-Maria, șefă de promoție si șef al seriei D - Licenta (EN)

Anii de facultate au fost și sunt cei mai frumoși ani din viața mea. Am învățat lucruri ce mă vor ajuta din toate punctele de vedere în viitorul meu, am trăit experiențe de neuitat și cel mai important, am cunoscut oameni minunați. Îmi aduc aminte câte emoții am avut când am participat în anul I la sesiunea științifică și cât de imposibilă mi se părea ideea de a scrie o lucrare. Îmi amintesc proiectele din anii anteriori în care ne-am distrat, supărările petru că o notă a fost mai mică și momentele în care râdeam până la lacrimi împreună cu colegii mei. Vreau să vă spun că oricât de imposibilă si de grea pare o situație, oricât de complexă pare a fi matematica, statistica sau econometria, cu dedicate și încredere veți reuși să treceți prin toate și o spun din proprie experiență.
Academia de Studii Economice din București mi-a oferit posibilitatea de a evolua, de a mă cunoaște pe mine însumi și bineînțeles mi-a oferit ani frumoși și de neuitat. Încurajez liceeni si studenții sa ia in considerare ASE-ul pentru studiile de licență și masterat căci nu vor regreta. Mai departe, vă urez multă sănătate, fericire, noroc in viață și sper sa ne revedem cu bine la master.