Descoperind… „teritoriul” cvasi-necunoscut al COOPERAȚIEI DE CONSUM!!!

În baza parteneriatului dintre ASE București și Centrocoop, 36 de studenți ai FB&T au participat la un stagiu de documentare, între 24-30 iunie, în 17 județe și București, pentru a afla mai multe despre oportunitățile extraordinare pe care le oferă sistemul cooperatist din România.

Cu un ʺochi proaspătʺ și aplicând cunoștiințe deja acumulate, ei au făcut, în total 107 propuneri de îmbunătățire (unele deja în curs de implementare) a activității societăților cooperative vizitate.

 

ʺNU am știut nici măcar că există cooperație în țara noastră... Am fost uimită de diversitatea de activități desfășurate în societățile cooperative vizitate în teritoriu - de la comerț cu amănuntul, la alimentație publică, turism, sau prestări servicii!ʺ a mărturisit una dintre studente dupa stagiul efectuat în teritoriu.

ʺNe-am bucurat mult de această experiență, care ne-a conectat la un sector economic cam neglijat, dar cu un potențial enormʺ au declarat alți doi studenți.

ʺSincer vorbind,  nu mă așteptam să am parte de o asemenea experiență încântătoare. Cu ajutorul acestui stagiu am reușit să cunoaștem oameni deosebiți, oameni cu povești extraordinare de viață de la care am avut ce învățaʺ a scris o altă studenta întrun mesaj de mulțumire.