Wizz Air lansează a doua ediție a concursului WIZZ Youth Challenge

Wizz Air anunță lansarea celei de-a doua ediții a WIZZ Youth Challenge, un concurs internațional de studii de caz ce permite studenților din universități și din colegii să-și arate potențialul și să vină cu idei inovatoare, out-of-the-box, ca răspuns la o provocare de afaceri stabilită de companie.

Participanții la WIZZ Youth Challenge vor câștiga experiență profesională, vor afla mai multe despre cum funcționează una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa, și dacă vor fi admiși mai departe, își vor prezenta conceptul în fața echipei WIZZ de profesioniști din aviație într-un eveniment live, în Budapesta. Câștigătorii competiției vor fi recompensați cu oportunitatea de a călători gratis, pe parcursul unui an, în întreaga rețea WIZZ, ce oferă la ora actuală mai mult de 600 de rute, ce conectează 145 de destinații din 44 de țări, în timp ce ocupanții locurilor doi, respectiv trei, vor primi bilete gratuite pentru a-și petrece vacanța mult visată sau pentru a-și continua studiile în străinătate.

Până în 25 martie, cursanții de facultate sau masteranzii din universități sau colegii din întreaga rețea WIZZ * se pot înscrie în competiție accesând: www.wizzyouthchallenge.com.

Toate echipele înscrise vor primi studiul de caz pe data de 26 martie 2018, alături de instrucțiuni detaliate și materiale de fond, iar cererile de înscriere ale concurenților vor trebui să fie depuse până în 16 aprilie 2018. Echipele cu cele mai bune studii de caz vor fi invitate să participe la un eveniment live, organizat în Budapesta, în 9 și 10 mai 2018.

Mai multe detalii despre WIZZ Youth Challenge puteți găsi accesând: 

www.wizzyouthchallenge.com,  https://youtu.be/xCXAIb1N7Y sau https://www.facebook.com/wizzaircom/videos/1603182876425792/